Det skulle vara härligt

Det skulle verkligen vara härligt att köpa bostad i spanien, det är nog många med mig som tycker att det skulle vara skönt att få komma iväg till Spanien och att få ha sitt egna hus där.
Ja det skulle verkligen vara mysigt och det skulle vara så kul att få göra iordning det på det sätt som man själv vill ha det på.
Få inreda med saker och ting därifrån, ja det är något som vore så mysigt och härligt. Ja det är något som jag skulle vilja göra.

Skönt att ha allt på plats

Ja det måste vara skönt att ha allt på plats så varje gång man åker ner så har man det som man vill ha och man behöver inte ta med sig så mycket saker varje gång det är dags att åka på semester. Så det är ju många fördelar med att ha ett fast boende på den plats man vill semestra på. För det blir ju så mycket lättare då. 
Och man kan hitta billiga biljetter ner som man kan ta när man känner att man måste få komma iväg en liten stund.
Ja det är verkligen något som är värt mycket, sen att man känner till stället man vet vart man ska handla och hur man tar bussen till olika ställen och man har sina favorit restauranger som man vill gå till och man har sin favorit plats på stranden som man går till när man ska ner till stranden. 
Ja sådana saker gör att man känner sig lite mer hemma och att det känna lite roligare att åka ner skulle jag tycka på något sätt. 
Sen så lär man ju känna människorna på ett annat sätt och man får vänner som man har när man kommer ner så det finns verkligen många fördelar med att ha sitt egna ställe att åka till.